Volg je jouw cursus gratis?

Ontdek jouw voordeel!

Veel zorgverzekeraars hebben een speciaal zorgpotje beschikbaar voor het volgen van een Mantelzorg cursus. Zeker wanneer je aanvullend bent verzekerd of je eigen risico voor dit jaar al hebt verbruikt, is de kans groot dat jouw cursus door de zorgverzekeraar volledig wordt vergoed.

Doe hieronder de vergoedingscheck en ontdek of jij jouw cursus gratis volgt. Boek jouw cursus en start met je cursus wanneer het jou uitkomt. Je hebt een jaar de tijd om je cursus af te ronden.

Doe nu de Vergoedingscheck:

01

Waar ben je verzekerd?

Hoe regel je jouw vergoeding?


Om de cursusvergoeding te regelen moet je jouw verzekeraar laten zien dat je de Mantelzorg cursus hebt gevolgd en betaald. Hiervoor maak je na het afronden van de cursus een kopie van je behaalde certificaat en van je factuur. De factuur kan je vinden op de pagina 'mijn gegevens' in je account na het inloggen.

Disclaimer
Wij proberen zo zorgvuldig mogelijk de vergoedingen en bedragen van de verzekeraars te presenteren. Ondanks deze zorgvuldigheid kan het zijn dat er onjuistheden staan vanwege een wijziging die niet goed is doorgevoerd.

Aan de door ons gepresenteerde vergoedingen kunnen daarom geen rechten worden ontleend. Cursusmantelzorg.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade die het gevolg is van het gebruik van informatie op deze pagina.

Kijk voor de specifieke polisvoorwaarden en vergoedingen altijd op de website van je zorgverzekeraar.